פופקורן קרמל דביק
זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פופקורן קרמל רך ודביק, חטיפי פופקורן דביקים., ו פופקורן עם שמפניה קרמל וכמהין בייקון ופרמזן פופקורן.
הוראות
בסיר, לשלב את הסוכר החום, מים, סירופ תירס, חמאה, שמנת של טרטר (זה קצת חומצה שומר על הסוכר מלהתגבש.) להביא רתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ כדי לפזר את הסוכר. כאשר סירופ הסוכר מגיע לרתיחה, להפסיק לערבב לסובב את המחבת סביב על החום כך שהוא לא לשרוף. כשהסירופ מגיע לשלב הקרמל, הבועות למעלה יהיו קטנות יותר, עבות יותר וקרובות יותר. מבשלים במשך 10 עד 12 דקות, עד הקרמל מעילי החלק האחורי של הכף. (אם כך נוטה, מקל מדחום ממתקים בסיר ומבשלים עד הסירופ מגיע לשלב הסדק הרך, על 270 מעלות F. כאשר אתה טיפה קצת סירופ זה לתוך מים קרים, זה יהיה להתמצק לתוך חוטים כי, כאשר הוסרו, קשה עדיין bendable.)
הסר את הקרמל מהחום ומערבבים את המרשמלו. מקפלים את המרשמלו לקרמל החם כך שכולם נמסים לרוטב קרמל דביק.
הקרמל יהיה מעיל טוב יותר אם פופקורן חם, אז לעשות את זה תוך הרתחת הסוכר או פופ אותו קודם ואז לשמור אותו חם.
שים את הפופקורן בקערה גדולה ושפוך את תערובת המרשמלו הקרמל על הפופקורן. בעדינות לקפל עם כף עץ כדי מעיל כל ליבה. לתפוס חופנים של פופקורן וללחוץ אותו יחד כדי ליצור כדורי פופקורן; לעשות אותם בערך בגודל של כדור טניס.
שים את כדורי הפופקורן על תבנית מרופדת בנייר שעווה כדי להתקרר לחלוטין.