פורטובלו ריפין קון פולו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-1 ומחירו 12 מנות.81 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 84 גרם חלבון, 88 גרם שומן, ובסך הכל של 1476 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמן זית, תרד, פלפל סראנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו קרוטה ריפין, משמשים עם סירופ אמרטו (אלביקוצ'ה ריפין), ו קרמל ריפין די פטטה אל ראגו: תפוח אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת מטגנת מוסיפים את כל המרכיבים (למעט השמנת) ומנמיכים על אש בינונית לעקביות סירופ. ואז מוסיפים שמנת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
במעבד מזון או בבלנדר, מחית את כל החומרים עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
במחבת מטגן על אש בינונית, מוסיפים שמן זית, שום ופטריות קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
קולים עד שהתחילו להתרכך.
4
מוסיפים למעבד מזון פטריות מוקפצות, פירורי לחם מתובלים וקורט מלח ופלפל. מערבבים עד להטמעה, אך עדיין גרגירים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובלים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
1
מחממים גריל ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
על תבנית פאי או תבנית קטנה, הניחו 1 כובע פטריות בגריל בצד הגבעול כלפי מעלה. כפית פסטו פטריות על גבי כובע פטריות. פסטו למעלה עם שכבת תרד מוקפץ. לאחר מכן להוסיף רצועות עוף בגריל במאוורר כמו דפוס. ואז מעליו מוצרלה טרייה וכובע הפטריות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייה
עוף בגריל
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים מים למחבת ללחות ואופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מכסים את תחתית צלחת ההגשה ברוטב הבסיס. בעזרת מרית מתכת מניחים בזהירות את הפטרייה האפויה על הצלחת. בעזרת בקבוק שפריץ או כף, פסים את הרוטב העליון לאורך רצועות העוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2
מקשטים בשיפונדה תרד, אם משתמשים, וברונוז פלפל, אם משתמשים.