פורל אפוי עם פסטו פטריות שיטאקה
פורל אפוי עם פסטו פטריות שיטאקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 530 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פטריות שיטאקי, שאלוט, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית נסו פורל אפוי עם פטריות שיטאקה ועגבניות, פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר, ו פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להשרות את shiitakes במים הרותחים tamari-ממוסמר עד שהתרכך, כ -30 דקות.
מסננים את הפטריות, שומרים 2 כפות של הנוזל. במעבד מזון, דופק את הפטריות ואת נוזל פטריות שמורות עם פטרוזיליה, שום ושאלות עד קצוץ דק. עם המכונה על, לאט להוסיף 1 כף השמן.
מעבירים את הפסטו לקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הטרוטה על משטח עבודה. באמצעות פינצטה, להסיר את עצמות הסיכה בסדר לרוץ לאורך מרכז כל פילה. מעיל גיליון אפייה nonstick גדול עם ספריי בישול. סדר את הטרוטה, צד העור למטה, על הסדין.
מחממים את 1 כפית השמן הנותרת במחבת.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד רק נבול, על 3 דקות.
מוסיפים את היין, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהנוזל מתאדה, 1 עד 3 דקות.
מפזרים את הטרוטה במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.
מורחים רבע מהפסטו בשכבה דקה על כל טרוטה. כפית את הכרישה על גבי ואופים במשך כ 10 דקות, או רק עד פורל מבושל דרך.