פורל במחבת יכול להיות בדיוק המתכון ללא חלב ופסקטרי שחיפשתם. , מתכון זה מכסה 48% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 736 קלוריות , 66 גרם חלבון ו -36 גרם שומן למנה. המתכון הזה משרת 4. גשו לסופר וקנו עלי אורגנו, מלח כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 118 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 99% . הציון הזה סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פורל מטוגן במחבת , פורל במחבת ופורל מטוגן במחבת .
הוראות
1
בצלחת שטוחה רחבה מערבבים את פירורי הלחם, השום, הפטרוזיליה, האורגנו, פתיתי הפלפל האדום, גרידת לימון ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
גרידת לימון
פירורי לחם
אורגנו
פטרוזיליה
שום
חצי-חצי שמנת או חלב, לא חובה
2
בקערה קטנה מערבבים יחד את החרדל ומיץ מלימון אחד.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
מיץ
לימון
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מברישים את שני הצדדים של הפורל בתערובת חרדל. מצפים את הדג משני הצדדים בפירורי הלחם המתובלים ולוחצים בחוזקה כדי להדביק את הפירורים לדג.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובלים
חרדל
דגים
4
מחממים את התנור ל-250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
(זנב ו/או טופר)
5
מצפים מחבת גדולה בכ-1/4 עד 1/2 אינץ' שמן זית ומביאים לאש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הדג למחבת, עם העור כלפי מטה, ומבשלים את הדג 2/3 מהדרך, כ-6 עד 7 דקות. הופכים את הדג בזהירות ומבשלים את הצד השני עד שהדג שחום ופריך, כ-2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוציאים את הדג מהמחבת ומסננים על נייר סופג. כנראה תצטרך לעבוד בקבוצות כדי לעשות 4 דגים. לאחר הכנת המנה הראשונה וייבוש על מגבות נייר, שמור אותה על מתלה בתנור חם.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
(זנב ו/או טופר)
מחבת
8
כאשר כל הדגים מטוגנים, מוציאים את השמן וכל חתיכות חומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את החמאה ומיץ הלימון הנותר ומערבבים לאיחוד כשהחמאה נמסה. מתבלים במלח לפי הטעם ומצמצמים בכחצי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
1/2 כוס מים קרים כקרח
חצי-חצי שמנת או חלב, לא חובה
10
מעבירים את הדג לצלחת הגשה, מזלפים את רוטב הלימון החמאה ומגישים.
פורל עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. Argyle Pinot Noir עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר ישר ולא מעורבב. בציר 2012 לפינו נואר עשה את עצמו. מותסס במנות קטנות, ומעורבבים לטוהר, תערובת התערובת של השנה של פטל בשל, אדום, דובדבן מורלו ורמז לתבלין עצים. שום מילה אחרת לא יכולה לתאר את החך אלא שופעת. טאנין עדין, מעט מוצק מתחת, החומצה שרה נכון וארוך. תהנה מוקדם, או שב על זה כמה שנים לגוון משופר.