פורל מעושן וסלט אשכוליות
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? פורל מעושן וסלט אשכוליות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חסה ביב, שמנת, גרגיר נחלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מרהיב. מתכונים דומים: סלט טרוטה מעושן עם אבוקדו ואשכולית, סלט אנדיב ואשכוליות עם פורל מעושן, ו סלט טרוטה מעושן.
הוראות
מגררים 1/4 גרידת כפית מהאשכולית ומניחים בצד. לקצץ את הקצוות מן האשכולית, ולאחר מכן לחתוך את הקליפה ואת הדגש הלבן. עבודה מעל קערה, לחתוך לאורך שני הצדדים של כל ממברנה עם סכין קילוף כדי להסיר את הקטעים. זרוק כל זרעים.
חותכים את קטעי האשכוליות לחתיכות. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הקערה.
לטאטא את השמנת החמוצה, 2 כפות של מיץ אשכוליות, גרידת אשכוליות, בצל ירוק, 2 כפות מים ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל בקערה.
לזרוק את גרגיר הנחלים, אנדיב, חסה, סלרי ובצל בקערה גדולה.
תוסיף את התחבושת ותזרוק למעיל. מחלקים את הסלט בין קערות רדודות. למעלה עם מקטעי האשכוליות השמורות ואת פורל מעושן.