פחזניות קרם עם קרמל
פחזניות שמנת עם קרמל עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 468 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, קצפת קלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 18%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: פחזניות קרם עם קרמל, ברנדי-קרמל גלידה פחזניות, ו פחזניות קרם תפוחים קרמל.
הוראות
ציוד מיוחד: שקית מאפה המצוידת בקצה רגיל גדול; 2 יריעות עוגיות, משומנות היטב, או 1 מרופדות בנייר אפייה ו -1 משומנות, או מרופדות בשטיחי אפייה ללא מקל; אמבט מי קרח; וגלידת גלידה מיני
הכינו את פחזניות השמנת: חממו את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
שלב את המים, החמאה, המלח והסוכר בסיר גדול והביא לרתיחה מתגלגלת על אש בינונית-גבוהה. כאשר הוא רותח, מיד להסיר את המחבת מהחום. מערבבים בכף עץ, מוסיפים את כל הקמח בבת אחת ומערבבים חזק עד שהקמח משולב, בערך 30 עד 60 שניות. מחזירים את המחבת לחום ומבשלים, תוך ערבוב, 2 דקות להתאדות חלק מהלחות.
מגרדים את התערובת למיקסר המצויד בחיבור ההנעה (או משתמשים במיקסר ידני או מערבבים ביד.)
מערבבים במהירות בינונית. כשהמיקסר פועל, הוסיפו 3 מהביצים, 1 בכל פעם, ועצרו אחרי כל אחת מהן לגרד את דפנות הקערה.
מערבבים עד שהבצק חלק ומבריק והביצים משולבות לחלוטין. הבצק צריך להיות סמיך, אך צריך ליפול לאט ובהתמדה מהמכים כשמרימים אותם מהקערה. אם הבצק עדיין נצמד למכים, מוסיפים עוד ביצה ומערבבים עד להטמעה מלאה.
בעזרת שקית מאפה, צינור את הבצק ב "נשיקות" בגודל ביס (בערך 1 1/2 אינץ ' לרוחב) על 1 מגיליונות העוגיות.
טובלים את האצבע בקמח ודוחפים כלפי מטה את הנקודות כדי להחליק את כל הבליטות.
אופים 15 דקות, ואז מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס ואופים עד שהם נפוחים וחומים זהובים בהירים, בערך 25 דקות נוספות. נסו לא לפתוח את דלת התנור לעתים קרובות מדי במהלך האפייה.
מניחים להתקרר על תבנית האפייה.
יוצקים את הסוכר למרכז סיר עמוק. שופכים בזהירות את המים סביב הסוכר, מנסים לא להתיז סוכר על דפנות התבנית. אין לערבב; משוך בעדינות את האצבע דרך מרכז הסוכר כדי להרטיב אותו. על אש גבוהה, מביאים לרתיחה מלאה ומבשלים ללא ערבוב, מסתחררים את הסיר מדי פעם כדי לאזן את הצבע, עד לצבע ענבר-קרמל, 10 עד 20 דקות. בסיום התערובת מסירים את הסיר מהאש ומניחים את התחתית באמבט הקרח למשך 15 שניות כדי להפסיק את הבישול.
טובלים את החלק העליון של כל נפיחת שמנת בקרמל ומניחים אותו בצד הקרמל כלפי מטה, כשהבסיס נדבק ישר למעלה, על דף העוגיות המשומן השני. הקרמל יתארך מעט סביב הנשיפה ויתקשה ויפתח כף רגל. (כשאתה הופך את הנשיפות מאוחר יותר, זה יהיה "מכסה" שטוח וחלק לכל פרופיטרול.)
מניחים להתקרר עד להתייצבות, לפחות 10 דקות.
כשמוכנים להגשה, הופכים בזהירות את הפחזניות וחותכים כל 1 אופקית ב 1/2 בעזרת סכין משוננת ארוכה. ממלאים כל אחד עם גלידה קטנה של גלידה או קצפת ממותקת, בטעם.
מניחים את המכסה מעל ומגישים מייד.