פחזניות שוקולד דובדבן
דובדבן-שוקולד קרם פחזניות דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 368 קלוריות. מתכון זה משמש 10. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם סוכר, סוכר קונדיטורים, דובדבנים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר מדהים ציון של 19%. נסו פחזניות שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה, פחזניות שמנת עם גלידת ונילן ורוטב שוקולד, ו פחזניות שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-400 זוגות. בסיר קטן מביאים לרתיחה מתגלגלת מים, חמאה, סוכר ומלח.
מוסיפים קמח בבת אחת ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב נמרץ עד שהתערובת מתרחקת מדפנות התבנית ויוצרת כדור.
מסירים מהאש; תן לעמוד 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה עד לקבלת תערובת חלקה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
זרוק בצק על ידי דל 1/4 כוסות 3 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה משומנים.
אופים 30-35 דקות או עד שהם תפוחים, יציבים מאוד וזהובים.
הסר למתלים. נשיפות מפוצלות נפתחות. שולפים וזורקים בצק רך מהחלק העליון והתחתון. מצננים פחזניות לחלוטין על רשת.
תנו לציפוי מוקצף לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. בינתיים, בסיר קטן, הביאו סוכר וחלב לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים עד להמסת הסוכר. מנמיכים את האש לנמוכה; מערבבים פנימה שוקולד עד להמסה.
מעבירים לקערה גדולה. מגניב לטמפרטורת החדר, כ 25 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת.
רגע לפני ההגשה ממלאים כל פחזנית שמנת בכף גדושה של דובדבנים; למעלה עם מילוי שוקולד. החלף צמרות. אבק עם סוכר של קונדיטורים. מקררים שאריות.