פחזניות תוצרת בית
פחזניות תוצרת בית יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 130 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח קורנפלור, חלמונים, קרם כפול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 40 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו פחזניות, Éclairs, ו Éclairs (מתכונים דומים).
הוראות
התחל על ידי ביצוע מילוי פודינג.
מחממים את החלב עד שכמעט רותחים בסיר. בינתיים, מערבבים יחד את הסוכר, חלמוני ביצה ווניל בקערה, ואז מערבבים בקערות, כמה כפית בכל פעם, למשחה חלקה.
בהדרגה לטאטא את החלב החם, לשפוך הכל בחזרה לתוך הסיר ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן, במשך כ 5 דקות עד עבה זה ילך גושי מדאיג אבל אל תדאג, רק לשמור ערבוב אותו במרץ עם כף עץ עד חלקה.
להניח גיליון של סרט נצמדות ישירות על פני רפרפת, ואז להתקרר וצינה עד שאתה מוכן למלא את הלחמניות.
כדי להפוך את לחמניות choux, לחמם תנור 220c / 200c מאוורר / גז
מנפים את הקמח עם הסוכר וקמצוץ מלח לקערה קטנה.
שים את החלב והחמאה בסיר בינוני עם מים 125 מ " ל וחום בעדינות כך שהחמאה נמסה אבל הנוזל לא בועה.
לאחר החמאה נמסה לחלוטין, להגדיל את החום עד הנוזל מגיע לרתיחה מתגלגלת מהירה. מיד לכבות את החום, להטות את הקמח מנופה להכות במרץ עם כף עץ עד שיש לך בצק חלק שיוצא מן הצדדים של המחבת (ראה תמונה 1).
מורחים על צלחת ארוחת ערב גדולה כדי להתקרר לטמפרטורת היד.
לאחר תערובת הבצק התקררה, לגרד אותו בחזרה למחבת שלך. באמצעות כף העץ שלך, להכות בכל ביצה, אחד אחד, עד שיש לך תערובת חלקה, מבריק.
חותכים 2 גיליונות גדולים של קלף אפייה. על כל אחד לצייר 2 סטים של קווי מסלול עם פער 10cm אלה יהיו ההנחיות שלך כך הפחזניות שלך יהיה בערך באותו גודל (ראה תמונה 2). השתמש בנייר כדי קו 2 גיליונות אפייה גדולים למטה.
כפית תערובת choux שלך לתוך שקית צנרת עם זרבובית רחבה 1cm, או לתוך שקית צנרת חד פעמית עם חור בגודל דומה חתוך עבור צנרת. Pipe 2 שורות של צורות s מרווחות היטב, מעוכות על כל גיליון בין ההנחיות (ראה תמונה 3).
אופים, מגש אחד בכל פעם, על מדף גבוה-ish עבור 25 דקות, הפחתת הטמפרטורה 200c/180c מאוורר/ גז 6 ברגע שהם הולכים בתנור.
לאחר 25 דקות, לתקוע חור בסוף כל לחמניה, או באמצעות סכין משונן קטן, לפצל את האמצע ולחזור לתנור, הפוך, להתייבש במשך 5 דקות עד פריך וזהב. להפריש להתקרר.
בזמן שהלחמניות מתקררות, סיים את המילוי שלך.
לטאטא את הקרם עד עבה, ולאחר מכן להשתמש בקצף החשמלי שלך להכות את מקורר, להגדיר פודינג עד פשוט להחליק שוב. קפל את הקרם. כפית המילוי שלך לתוך שקית צנרת להשתמש זרבובית קטנה אם אתה ממלא את הלחמניות דרך החורים יש לך פירסינג, או זרבובית גדולה אם אתה לפצל את הלחמניות לשניים. בזהירות צינור פודינג לתוך כל לחמניה מקורר הם צריכים להרגיש כבדים פעם מלאה.
מסדרים את הלחמניות על מתלה חוט ולהפיץ כל אחד עם קצת הדובדבן הנבחר שלך (ראה להלן). אם אתה לא יכול להחליט, שלה באמת קל לפצל אצווה שלך של לחמניות צ ' ו, כמויות הדובדבן חצוי, ולעשות בחירה כדי לשמור על כולם מאושרים.