קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

פחזניות תוצרת בית

פחזניות תוצרת בית
פחזניות תוצרת בית יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 130 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח קורנפלור, חלמונים, קרם כפול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 40 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו פחזניות, Éclairs, ו Éclairs (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל על ידי ביצוע מילוי פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2
מחממים את החלב עד שכמעט רותחים בסיר. בינתיים, מערבבים יחד את הסוכר, חלמוני ביצה ווניל בקערה, ואז מערבבים בקערות, כמה כפית בכל פעם, למשחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בהדרגה לטאטא את החלב החם, לשפוך הכל בחזרה לתוך הסיר ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן, במשך כ 5 דקות עד עבה זה ילך גושי מדאיג אבל אל תדאג, רק לשמור ערבוב אותו במרץ עם כף עץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להניח גיליון של סרט נצמדות ישירות על פני רפרפת, ואז להתקרר וצינה עד שאתה מוכן למלא את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
כדי להפוך את לחמניות choux, לחמם תנור 220c / 200c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מנפים את הקמח עם הסוכר וקמצוץ מלח לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
שים את החלב והחמאה בסיר בינוני עם מים 125 מ " ל וחום בעדינות כך שהחמאה נמסה אבל הנוזל לא בועה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
לאחר החמאה נמסה לחלוטין, להגדיל את החום עד הנוזל מגיע לרתיחה מתגלגלת מהירה. מיד לכבות את החום, להטות את הקמח מנופה להכות במרץ עם כף עץ עד שיש לך בצק חלק שיוצא מן הצדדים של המחבת (ראה תמונה 1).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מורחים על צלחת ארוחת ערב גדולה כדי להתקרר לטמפרטורת היד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
לאחר תערובת הבצק התקררה, לגרד אותו בחזרה למחבת שלך. באמצעות כף העץ שלך, להכות בכל ביצה, אחד אחד, עד שיש לך תערובת חלקה, מבריק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
חותכים 2 גיליונות גדולים של קלף אפייה. על כל אחד לצייר 2 סטים של קווי מסלול עם פער 10cm אלה יהיו ההנחיות שלך כך הפחזניות שלך יהיה בערך באותו גודל (ראה תמונה 2). השתמש בנייר כדי קו 2 גיליונות אפייה גדולים למטה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
כפית תערובת choux שלך לתוך שקית צנרת עם זרבובית רחבה 1cm, או לתוך שקית צנרת חד פעמית עם חור בגודל דומה חתוך עבור צנרת. Pipe 2 שורות של צורות s מרווחות היטב, מעוכות על כל גיליון בין ההנחיות (ראה תמונה 3).
13
אופים, מגש אחד בכל פעם, על מדף גבוה-ish עבור 25 דקות, הפחתת הטמפרטורה 200c/180c מאוורר/ גז 6 ברגע שהם הולכים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
לאחר 25 דקות, לתקוע חור בסוף כל לחמניה, או באמצעות סכין משונן קטן, לפצל את האמצע ולחזור לתנור, הפוך, להתייבש במשך 5 דקות עד פריך וזהב. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
בזמן שהלחמניות מתקררות, סיים את המילוי שלך.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
16
לטאטא את הקרם עד עבה, ולאחר מכן להשתמש בקצף החשמלי שלך להכות את מקורר, להגדיר פודינג עד פשוט להחליק שוב. קפל את הקרם. כפית המילוי שלך לתוך שקית צנרת להשתמש זרבובית קטנה אם אתה ממלא את הלחמניות דרך החורים יש לך פירסינג, או זרבובית גדולה אם אתה לפצל את הלחמניות לשניים. בזהירות צינור פודינג לתוך כל לחמניה מקורר הם צריכים להרגיש כבדים פעם מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
מסדרים את הלחמניות על מתלה חוט ולהפיץ כל אחד עם קצת הדובדבן הנבחר שלך (ראה להלן). אם אתה לא יכול להחליט, שלה באמת קל לפצל אצווה שלך של לחמניות צ ' ו, כמויות הדובדבן חצוי, ולעשות בחירה כדי לשמור על כולם מאושרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים