קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פטוצ'יני אלפרדו

פטוצ'יני אלפרדו
פטוצ'יני אלפרדו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.4 דולר למנה. מנה אחת מכילה 754 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פטוצ'יני, שמנת כבדה, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. 191 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. נסו פטוצ'יני אלפרדו, נמוך פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים. מערבבים 2 כוסות מהקרם ומיץ הלימון במחבת גדולה וכבדה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את החמאה ומבשלים על אש בינונית רק עד שהחמאה נמסה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
מסירים מהאש.
6
מוסיפים את הפסטה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
7
מוסיפים את 1/2 כוס השמנת הנותרת, ופרמזן לרוטב השמנת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
פרמזןפרמזן
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את גרידת הלימון, אגוז המוסקט, המלח והפלפל הלבן. זורקים את תערובת הפסטה על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך מעט, בערך 1 דקה.;
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
גרידת לימוןגרידת לימון
מוסקטמוסקט
פסטהפסטה
רוטברוטב
מלחמלח

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
ברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה
ברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה
# 28 יין בטופ 50 של וינפייר לשנת 2018צבע אדום אודם עז עם אף עדין של אוכמניות ותווי דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים וחריפים. את יין תצוגת מעולה חומצה מבנה, מאוזן היטב, אלגנטי טאנינים. ההשפעה בפה היא קטיפתית ומתמשכת.