קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

פטוצ'יני ברוטב אלפרדו תוצרת בית

פטוצ'יני ברוטב אלפרדו תוצרת בית
המתכון פטוצ'יני עם רוטב אלפרדו תוצרת בית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 15 דקות. מתאים ל-4 מנות. זה מנות ראשונות יש 344 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא פטוצ'יני, פלפל, מרגרינה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו רוטב אלפרדו (עם פטוצ'יני), פטוצ'יני עם פורטובלו-רוטב אלפרדו, ו פטוצ'יני עוף רזה ברוטב אלפרדו / קפיר יצירות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה בסיר גדול לפי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים פסטה; לחזור למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים חמאה; זורקים עד שהחמאה נמסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
מוסיפים חצי וחצי וגבינה; מערבבים קלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
5
מפזרים אגוז מוסקט ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 48 דולר.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.