פטוצ'יני סלמון ותרד הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם חמאה, חלב, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . , שהוא מוצק. נסו פטוצ'יני סלמון, פטוצ'יני תרד, ו פטוצ'יני סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים פטוצ ' יני ומבשלים 11 עד 13 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
3
בסיר בינוני על חום בינוני, להמס את החמאה, להתמזג עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מערבבים בקמח להתעבות. מוסיפים בהדרגה את גבינת הפרמזן עד שנמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
קמח לכל מטרה
5
סלמון מתפורר לתערובת החמאה. מערבבים את התרד, צלפים, עגבניות מיובשות, אורגנו. מבשלים ומערבבים כ 3 דקות, עד מחומם דרך.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת 7cellars Elway עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.