פטוצ'יני עם לימון (פרדיסו Perduto)
פטוצ'יני עם לימון (פרדיסו Perduto) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1456 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 64 גרם שומן. לך לחנות ותביא את אסיאגו, שאלוט, טרוויזו רדיקיו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו Meyer Lemon Fettuccine and 10 Favorite Lemon s, פטוצ'יני עם לימון ופלפל., ו פטוצ'יני לימון-צ' ייב (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח החל מהשוליים הפנימיים של הבאר. כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שאריות חתיכות פריך. זרוק את החלקים האלה. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
הערה: אין לדלג על חלק הלישה או מנוחה של מתכון זה. הם חיוניים לפסטה קלה.
מרדדים פסטה להגדרה דקה ביותר על מכונת פסטה.
חותכים פסטה לתוך 1/4 אינץ ' אטריות עבות ביד או עם מכונה ולהניח בצד תחת מגבת לחה.
כדי להכין פטוצ 'יני ירוק: בצע הוראות פטוצ' יני רגיל.
כדי להכין צלחת: להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן על החום.
מוסיפים בצלצלי שאלוט עד חום זהוב בהיר, על 5 עד 6 דקות.
מוסיפים רדיקיו ומבשלים 30 שניות.
הוסף קרם, להפחית בחצי ולהסיר מהחום. זרוק פסטה לתוך מים רותחים ומבשלים עד עדין אל דנטה.
מסננים פסטה היטב וזורקים למחבת עם תערובת שמנת. חזור לחום, להוסיף גרידת לימון ומיץ ולזרוק למעיל.
תוסיף חצי מהגבינה ותזרוק שוב.
מגישים מיד בקערה חמה, מה שהופך גבינה נוספת זמינה בצד.