פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת דורשות כ 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן ופסקאטרי זה יש 1394 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן למנה. 134 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ג'ינג'ר, עלי בזיליקום, עלי פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 89%, וזה מצוין. מתכונים דומים: פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת, פטריות מוקפצות עם פולנטה גבינה, ו פטריות מוקפצות עם פולנטה גבינה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את שמן הזית בסיר על בינוני-גבוה. כששמן הזית חם מוסיפים 2 ענפי רוזמרין ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוציאים את הרוזמרין ומוסיפים את השאלוט.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
שאלות
3
מבשלים את השאלוט עד לשקיפות, כ -4 דקות, ואז מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שהם משחררים את הנוזל שלהם, כ -8 דקות. מערבבים פנימה את היין הלבן ומביאים לרתיחה כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
פטריות
שאלות
4
מוסיפים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור ומבשלים במשך 3 דקות. מערבבים קורט פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
פלפל שחור
מלח
5
מעבירים את הפטריות לקערת הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומקפיצים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים 3 דקות. מערבבים פנימה את ציר העוף ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את האורגנו והבזיליקום. יוצקים לאט את הפולנטה ומערבבים כל הזמן עד שהפולנטה מסמיכה. מערבבים פנימה את השמנת הכבדה והפונטינה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציר עוף
שמנת כבדה
אורגנו
פולנטה
שום
באזיל!
3
מעבירים את הפולנטה לכלי הגשה ומקשטים בפרמזן ועירית.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
פולנטה
עירית
1
שלב את כל מרכיבי המרינדה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
דווין את השרימפס על ידי חיתוך הגב במספריים והסרת הווריד. השאירו את השרימפס בקליפה. השתמש באצבעותיך כדי להפריד את הקליפה מצידי השרימפס ולהוסיף אותם למרינדה. מניחים בצד למרינדה במשך שעה 1. הגדר את טמפרטורת הגריל לבינונית-גבוהה ותן לו להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
גריל
3
שים את השרימפס על הגריל ומבשלים 2 עד 3 דקות מכל צד. מנמיכים את המרינדה שנותרה על מבער צד במחבת קטנה.