פטריות ממולאות בנקניקיות
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פטריות ממולאות נקניק, פטריות ממולאות נקניק, ו פטריות ממולאות נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
הסר את הגבעולים מן הפטריות וקצוץ אותם דק. תניח בצד.
מניחים את כובעי פטריות בקערה רדודה ולזרוק עם 3 כפות של שמן זית Marsala. תניח בצד.
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיף את הנקניק, מתפורר אותו עם החלק האחורי של כף עץ. מבשלים את הנקניק במשך 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא השחמה לחלוטין.
מוסיפים את גבעולי הפטריות הקצוצות ומבשלים 3 דקות נוספות. מערבבים בצל ירוק ושום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
הוסף את פירורי panko, ערבוב לשלב באופן שווה עם כל שאר החומרים. לבסוף, מערבולת ב mascarpone ולהמשיך לבשל עד mascarpone נמס ועשה את תערובת הנקניקיות שמנת. את החום, מערבבים בפרמזן, פטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, מתקררים מעט.
למלא כל פטריות בנדיבות עם תערובת נקניק. מסדרים את הפטריות בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הפטריות בשכבה אחת חמימה.
אופים עד המילוי במשך 50 דקות, עד המילוי הוא השחמה וקשוח.