קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות ממולאות בנקניקיות

פטריות ממולאות בנקניקיות
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פטריות ממולאות נקניק, פטריות ממולאות נקניק, ו פטריות ממולאות נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הסר את הגבעולים מן הפטריות וקצוץ אותם דק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
4
מניחים את כובעי פטריות בקערה רדודה ולזרוק עם 3 כפות של שמן זית Marsala. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פטריותפטריות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיף את הנקניק, מתפורר אותו עם החלק האחורי של כף עץ. מבשלים את הנקניק במשך 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא השחמה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
7
מוסיפים את גבעולי הפטריות הקצוצות ומבשלים 3 דקות נוספות. מערבבים בצל ירוק ושום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פטריותפטריות
שוםשום
8
הוסף את פירורי panko, ערבוב לשלב באופן שווה עם כל שאר החומרים. לבסוף, מערבולת ב mascarpone ולהמשיך לבשל עד mascarpone נמס ועשה את תערובת הנקניקיות שמנת. את החום, מערבבים בפרמזן, פטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, מתקררים מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
נקניקנקניק
פאנקו.פאנקו.
9
למלא כל פטריות בנדיבות עם תערובת נקניק. מסדרים את הפטריות בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הפטריות בשכבה אחת חמימה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים עד המילוי במשך 50 דקות, עד המילוי הוא השחמה וקשוח.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור