Fideuan הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 877 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם שרימפס, תחשבו על זה כפאיית פירות ים המיוצרת, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. מתכונים דומים: פידואה, פידואה, ו פידואה..
הוראות
1
פידואה
2
תחשוב על זה כפאייה של פירות ים עם פסטה במקום אורז. קורט חוטי זעפרן ,3 כוסות ציר דגים מחומם לפי הצורך ,2 כפות שמן זית ,1 בצל, קצוץ דק ,2 שיני שום טחונות 3 עגבניות בשלות, קליפות, זרעים וקצוצות 1 כפית פפריקה מתוקה 10 גרם (300 גרם) ) ספגטי או לינגוויני מפורקים לאורכים של 225 גרם (2 אינץ' (225 גרם) פילה דג לבן מוצק, כגון בקלה, חוואר או נזיר,מעור וחתוך לפרוסות 225 גרם (225 גרם) שרימפס גדולים, קלופים ומפותלים, 12 מולים או מולים. קרצוף 8 צדפות קטנות, חתוכות לחצי כוס אפונה קפואה, מלח מופשר ופלפל שחור גרוס טרי 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מרכיבים שתצטרך
פילה דג לבן
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
מלאי דגים
שקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועות
Monkfish
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
האדוק.
ספגטי מיובש בקופסה
זעפרן
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
3
מערבבים את הזעפרן ו 2 כפות של מלאי הדגים בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים,בוחשיםלעתים קרובות, במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את העגבניות והפפריקה ומבשלים 5 דק.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
7
מוסיפים את הפסטה, 2 כוסות מהמלאי הנותר, ואת הזעפרן הספוג. מביאים לרתיחה.לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כף גדושה פלפל לבן
8
מוסיפים את הדגים, שרימפס, מולים, צדפות, ואפונה למחבת. המשך בישול עד thepasta הוא רך, הוספת מלאי יותר לפי הצורך כדי לשמור על התערובת לח. מתבלים במלח ופפר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כף גדושה פלפל לבן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים ישירות מהמחבת.טוב עם חתיכות של לחם פריך כדי לנגב את המיצים.