קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

פילאף זהוב עם מרגוז רוחש

פילאף זהוב עם מרגוז רוחש
פילאף הזהב עם merguez רוחש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 650 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך צ'וריסו אם אתה לא יכול למצוא אותם, בצל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פילאף כוסמין עם צנון כבוש, זרעי דלעת, צימוקים זהובים, המבורגר כבש מרגוז, ו קבב כבש מרגוז.

הוראות

1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לזרוק את הדלעת, רבע בצל פרוס והשמן בתוך פח קלייה גדול, העונה, ואז צלוי במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין קילוףסכין קילוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה ולהוסיף את שאר הבצלים, בתוספת כמה תיבול. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות עד מכרז והופך זהב.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיף את הקינמון ואגוז מוסקט לבצל. טוסט במשך 1 דקות, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות ואורז, ולחש במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה. מערבבים את האורז, ואז לכסות ומבשלים במשך 10 דקות. קח את המחבת את החום ולהניח בצד במשך 10 דקות יותר כדי לתת את האורז להיות רך ואור.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
לזרוק את הדלעת ואת הבצל, ואז לחזור לתנור במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
שים את merguez לתנור בתוך פח נפרד וצלי במשך 20 דקות. הסקווש יהיה רך עד לנקודה זו, והבצל פריך מאוד (על סף שרוף בצורה טובה!).
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
כאשר מוכן לשרת, לחתוך את הנקניקיות בזווית. לזרוק את הדלעת, בצל, נקניק, נענע ופיסטוקים דרך האורז ומגישים עם הרוטב מנה של יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין קילוףסכין קילוף
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)