פילדלפיה בורגר שבוע: צ'יזבורגר סטרומבולי
המתכון פילדלפיה בורגר שבוע: צ'יזבורגר סטרומבולי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב פיצה, בצק פיצה, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. מתכונים דומים: {רודוס} סטרומבולי עוף פילדלפיה, סטייק גבינת פילדלפיה סטרומבולי, ו מהפך פילי סטייק וגבינה סטרומבולי.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומחממים את הבשר הטחון עד שכבר לא ורוד, שוברים כל גושים גדולים עם כף עץ.
מסננים את כל השומן ומניחים את הבשר בצד להתקרר במשך כ -10 דקות.בינתיים, להניח את בצק הפיצה על גיליון אפייה משומן למתוח החוצה כדי ליצור מלבן גדול, דואג לא לנקב את הבצק.באופן שווה להפיץ את הרוטב על פני השטח של הבצק, משאיר על סנטימטר סביב המערכת.באופן שווה להפיץ את הבשר הטחון על הרוטב, ואז להניח את הגבינה האמריקנית על הבשר.
מפזרים את המוצרלה באופן שווה על גבי הגבינה האמריקאית, ואז בחוזקה לגלגל את סטרומבולי מקצה אחד, סינר לאורך הקצוות במידת הצורך כדי להכיל את המילוי. לחץ למטה בחוזקה על התפרים כדי לאטום, ואז מברשת בנדיבות עם ביצה לשטוף, לחתוך כמה חריצים קצרים, דק לתוך הדף עם סכין חדה לפרוק ואופים במשך 35-40 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 15 דקות לפני חיתוך במחצית.מסדרים חצאים על צלחת ומגישים עם רוטב נוסף לטבילה.הודעה זו מובאת לך על ידי החברים שלנו ב Amstel Light