קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

פילדלפיה בורגר שבוע: צ'יזבורגר סטרומבולי

פילדלפיה בורגר שבוע: צ'יזבורגר סטרומבולי
המתכון פילדלפיה בורגר שבוע: צ'יזבורגר סטרומבולי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב פיצה, בצק פיצה, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. מתכונים דומים: {רודוס} סטרומבולי עוף פילדלפיה, סטייק גבינת פילדלפיה סטרומבולי, ו מהפך פילי סטייק וגבינה סטרומבולי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומחממים את הבשר הטחון עד שכבר לא ורוד, שוברים כל גושים גדולים עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מסננים את כל השומן ומניחים את הבשר בצד להתקרר במשך כ -10 דקות.בינתיים, להניח את בצק הפיצה על גיליון אפייה משומן למתוח החוצה כדי ליצור מלבן גדול, דואג לא לנקב את הבצק.באופן שווה להפיץ את הרוטב על פני השטח של הבצק, משאיר על סנטימטר סביב המערכת.באופן שווה להפיץ את הבשר הטחון על הרוטב, ואז להניח את הגבינה האמריקנית על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאיתגבינה אמריקאית
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מפזרים את המוצרלה באופן שווה על גבי הגבינה האמריקאית, ואז בחוזקה לגלגל את סטרומבולי מקצה אחד, סינר לאורך הקצוות במידת הצורך כדי להכיל את המילוי. לחץ למטה בחוזקה על התפרים כדי לאטום, ואז מברשת בנדיבות עם ביצה לשטוף, לחתוך כמה חריצים קצרים, דק לתוך הדף עם סכין חדה לפרוק ואופים במשך 35-40 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאיתגבינה אמריקאית
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 15 דקות לפני חיתוך במחצית.מסדרים חצאים על צלחת ומגישים עם רוטב נוסף לטבילה.הודעה זו מובאת לך על ידי החברים שלנו ב Amstel Light
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן