פילה אמנון אפוי פקאן-פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 445 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, גבינת פרמזן, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: פילה אמנון אפוי ברוטב בצל צרפתי קל, פילה פורל פרמזן אפוי, ו אמנון פרמזן אפוי.
הוראות
1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים אורז לפי הוראות האריזה, באמצעות מרק ומים והוספת ברוקולי לנוזל הבישול במשך 5 דקות האחרונות. של זמן בישול האורז.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
3
בינתיים, לשלב אגוזים, גבינה, פטרוזיליה, 2 כף. מיץ לימון ושמן.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשה
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מניחים דגים בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה; להפיץ עם תערובת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
טפטוף עם מיץ לימון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
6
אופים 10 עד 12 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים דגים בתערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.