פילה דג שומשום פריך
פילה דג שומשום פריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 458 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו נענע קרועה, פילה דגים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. נסו פילה דג שומשום מצופה ברוטב שום-ג'ינג'ר, פילה סלמון שומשום כתום, ו פילה סלמון שומשום ובוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את הפילה במלח ופלפל.
שים את זרעי השומשום על צלחת ודלות את הפילה משני הצדדים, לחיצה על הזרעים בעדינות לתוך הדג.
חום 2 כפית כל שומשום ושמנים צמחיים במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה ולהוסיף 2 פילה.
להתאים את החום כך הדג רוחש אבל לא לשרוף. מבשלים עד זרעים בתחתית קלויים העליון מתחיל להפוך אטום (2-3 דקות). ואז בזהירות להפוך את הפילה לבשל בצד השני (1-2 דקות).
להעביר צלחת ovenproof ולשמור חם בתנור. חזור עם הפילה שנותר. כדי לשרת, לקשט עם מנטה; לשרת עם פלחי סיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו