מתכון זה מספק 10 מנות. עם 524 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 188 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, פלפל, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פצפוצי אורז מתייחסים כריכי גלידה, עוגיות שוקולד צ'יפס בטטה: ממתק מתוק עבור ליל כל הקדושים, ו שני כריכי גלידה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הגלידה: ב 3 סיר ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף תפוחי אדמה מתוקים. מטגנים עד בהיר בצבע עם כמה כתמים של קרמליזציה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים חצי וחצי, קינמון, אגוז מוסקט, הל ומלח. מבשלים חשפו במשך 20 דקות, או עד תפוחי אדמה מתוקים הם מכרז לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
יכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(צינור גדול)
3
הסר תרמילי הל ולהעביר לבלנדר. להתמזג עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בקערה גדולה, להקציף יחד חלמונים ביצה וסוכר עד סרטים ליפול מקצף חלמונים התבהרו בצבע.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים מצקת של תערובת בטטה ומקציפים ביסודיות. המשך, מצקת אחת בכל פעם, עד תחתית הקערה מרגישה חמה. ואז לחזור תערובת פירה בטטה ומערבבים לשלב. מבשלים על אש נמוכה עד מעילים תערובת בחזרה של כף ומשאיר קו נקי כאשר אתה להחליק אצבע דרכו.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
מצקת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
הסר מהחום, מערבבים בורבון, ויוצקים לתוך מיכל כדי להתקרר בן לילה, מכוסה. נטישה למחרת על פי הוראות היצרן. שים גלידה במקפיא לפחות שעה אחת כדי להתקפל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
7
לעוגיות: במערבל לעמוד, חמאת שמנת וסוכר במהירות גבוהה במשך כמה דקות, עד התערובת נראית כמו פירה רכה.
מוסיפים קמח בשלושה או ארבעה תשלומים, מגרדים את הקערה שביניהם. התחל מערבל על מהירות נמוכה ואז להגדיל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מערבבים בקמח רק עד בשילוב—לא overmix.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
13
מחממים תנור ל 163°, להתאים מדפים למצב באמצע העליון והתחתון באמצע. השתמש בכף שתי כפות כדי לחלק 20 כדורי בצק על שני גליונות אפייה מרופדים בחמאה (להשאיר שפע של מקום בין מנות). צ ' יל במקפיא במשך 10 דקות. לשטח בצק לדיסקים זוגיים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
אופים עד הקצוות הפכו חום כהה, צמרות של עוגיות מוצקות, ומרית מתכת דקה יכולה בקלות להרים אותם מהמחבת, על 20 דקות. מגניב לחלוטין על מדף קירור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
תן לגלידה להתרכך על הדלפק במשך 20 דקות. סקופ שלוש כפות של גלידה על חצי עוגיות, ולאחר מכן סקווש שטוח עם החצי השני של עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
סכין קילוף
2
מגישים מיד, או לעטוף בנפרד בניילון נצמד להקפיא. אם מגישים קפוא, תן כריכים לשבת בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות כך גלידה יכול לרכך.