פיסטוק-צ'יפס שוקולד מריר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פיסטוק שוקולד מריר צ'יפס. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח, אבקת קארי, ביצה לבנה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: שוקולד מריר פיסטוק טופי, פטריות שוקולד מרירות פיסטוק, ו שוקולד מריר ופיסטוק מצה קליפה.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. קו תבנית אפייה גדולה עם קלף.
תערובת חמאה, סוכר חום, קמח, וניל, מלח, אבקת קארי, ביצה לבן במעבד מזון עד חלקה.
דבק קלף למטה עם טיפה של הבלילה בכל פינה, ולאחר מכן להפיץ הבלילה נותרת באופן שווה לתוך מלבן 14 על 10 אינץ '(1/8 אינץ ' עבה) על קלף עם מרית. פיזור שוקולד ואגוזים באופן שווה על הבלילה, ולאחר מכן אופים עד מוצק וזהוב-חום, 18 עד 20 דקות.
העברה, עדיין על קלף, למתלה להתקרר לחלוטין.
הסר מנייר, לשבור לחתיכות.
צ ' יפס יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.