קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פיסטוק-צ'יפס שוקולד מריר

פיסטוק-צ'יפס שוקולד מריר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פיסטוק שוקולד מריר צ'יפס. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח, אבקת קארי, ביצה לבנה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: שוקולד מריר פיסטוק טופי, פטריות שוקולד מרירות פיסטוק, ו שוקולד מריר ופיסטוק מצה קליפה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. קו תבנית אפייה גדולה עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
תערובת חמאה, סוכר חום, קמח, וניל, מלח, אבקת קארי, ביצה לבן במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
דבק קלף למטה עם טיפה של הבלילה בכל פינה, ולאחר מכן להפיץ הבלילה נותרת באופן שווה לתוך מלבן 14 על 10 אינץ '(1/8 אינץ ' עבה) על קלף עם מרית. פיזור שוקולד ואגוזים באופן שווה על הבלילה, ולאחר מכן אופים עד מוצק וזהוב-חום, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
העברה, עדיין על קלף, למתלה להתקרר לחלוטין.
5
הסר מנייר, לשבור לחתיכות.
1
צ ' יפס יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס