זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה אישית-לחם בגריל ממולאים, כיכרות בשר ממולאות מיני, ו כיכרות בשר בגריל.
הוראות
1
גז חום או גריל פחם. בקערה גדולה, מערבבים בשר טחון, פירורי לחם, חלב, תיבול פיצה, מלח ושום. תערובת צורה לתוך 12 (4 אינץ') בצורת נקניקיות לחמניות. לשטח כל עובי 1/4 אינץ ' כדי ליצור קציצות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פיצה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור תרד טרי (בערך
דראגי פנינה לבנות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בקערה בינונית, מערבבים 1/4 כוס רוטב הפיצה, הבצל והזיתים. כף על 1 כף תערובת שווה על 6 קציצות, מתפשט בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות. למעלה עם שאריות קציצות; קמצוץ קצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים כיכרות בשר על הגריל; מכסה גריל. מבשלים עם חום בינוני 10 עד 14 דקות, פונה מספר פעמים, עד מדחום מוכנס כיכרות בשר קורא 71° (להימנע החדרת מילוי).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
4
כיכרות בשר מברשת עם הנותרים 1/4 כוס פיצה רוטב ומעל כל אחד עם רצועות גבינה; לבשל 1 דקה יותר או עד גבינה מותכת.