פיצה בגריל ים תיכוני
Pizzan בגריל הים תיכוני הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו רצועות פלפל קלוי, שמן זית כתית מעולה, חומוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה ים תיכונית, פיצה ים תיכונית, ו פיצה ים תיכונית.
הוראות
התחל אש פחם או מחממים גריל גז לחום בינוני גבוה.
מערבבים 2 כוסות קמח, שמרים מעורבים, סוכר ומלח בקערה גדולה.
להוסיף מים חמים מאוד ושמן; לערבב עד היטב מעורבב, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף מספיק קמח שנותר לעשות בצק רך. הבצק צריך ליצור כדור ויהיה דביק מעט. ללוש* * על משטח משוריין, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, עד חלקה אלסטית, כ 5 דקות. (אם שימוש מהיר
עלייה שמרים, לתת לבצק לנוח בשלב זה במשך 10 דקות.)
מחלקים בצק ל 8 מנות. לטפוח או לגלגל בצק על הדלפק משוריין היטב על עיגולים 8 אינץ'; הם לא צריכים להיות מושלמים.
באמצעות הידיים, להרים כל קרום בזהירות במקום על גריל. מבשלים 3 עד 4 דקות עד התחתונה הוא השחמה קלות העליון נראה להגדיר. באמצעות מלקחיים ארוכים מטופלים, להסיר את הקרום מגריל, צד בגריל למעלה, מגש או תבנית אפייה.
מורחים על 2 כפות חומוס על הצד הגריל של כל פיצה קרום. למעלה עם 2 כפות אספרגוס, 1 כף פלפל אדום קלוי, על 1 כף גבינת עיזים וכמה pinenuts. חזור עם הפיצות שנותרו.
בזהירות להחליק כל פיצה על הגריל. מבשלים 3 עד 4 דקות נוספות עד לתחתית הקרום הוא השחמה גבינה מותכת.