קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

פיצה בטרנאט ורוזמרין

פיצה בטרנאט ורוזמרין
Butternut & פיצה רוזמרי דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 58 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש גבינת פטה, שמן זית, חומץ בלסמי, ובצל. עם כפית Butternut סקווש רוזמרין פיצה, פרושוטו ופיצת אגס עם קרום פיצה שמן זית רוזמרין, ו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הפוך את בצק הלחם על פי הוראות לארוז, ללוש במשך כמה דקות, ולאחר מכן, באמצעות קמח קטן כדי לעצור את זה דבק, להתגלגל לתוך 2 סיבובים גדולים ולהרים על גבי גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כיכר בצק קפוא מחיטה מלאה, מופשרכיכר בצק קפוא מחיטה מלאה, מופשר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מחממים את השמן במחבת גדולה, ואז מטגנים את הדלעת עם הבצל ורוזמרין קצוץ במשך 5 דקות עד שמתחילים לרכך וחום. להתיז על 200 מ " ל מים, ואז לבשל על חום עז במשך 10 דקות, ערבוב עד הסקווש הוא רך וכמעט כל הנוזל נעלם.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
סכין קילוףסכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
4
מערבבים את הסוכר, חומץ וכמה תיבול לתוך תערובת סקווש, ואז להפיץ אותו בכל רחבי בצק הפיצה. למעלה עם כמה גבעולי רוזמרין קטנים, להתפורר מעל פטה, ואז לטפטף עם קצת יותר שמן, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צווארי עוףצווארי עוף
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
סכין קילוףסכין קילוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
אופים 1 בכל פעם במשך 15 דקות או עד הפיצות הם זהב פריך.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
6
מגישים עם סלט.

יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז

סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם הבחירה הראשונה שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. יקב קרדלה סנג ' ובזה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Cardella Winery Sangiovese
Cardella Winery Sangiovese
Pasta, Fish, Scallops