קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פיצה סיציליאנית עם נקניק ופלפלים

פיצה סיציליאנית עם נקניק ופלפלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיצה סיציליאנית עם נקניק ופלפלים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 940 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו נקניקיות, פתיתי פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו נקניק סיציליאני & פלפלים, נקניק סיציליאני ופלפלים ריגטוני, ו שנת חורף {: Sicilian נקניק ופלפלים Rigatoni} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
טפטפו את שמן הזית בתבנית אפייה בגודל 10 על 15 אינץ ' או על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מניחים את כדורי הבצק זה לצד זה בתבנית האפייה וצובטים את הקצוות יחד כדי ליצור חתיכת בצק אחת גדולה. לחץ ומותח את הבצק כך שהוא ממלא את המנה. (אם משתמשים בתבנית אפייה, לחצו ומתחו את הבצק למלבן בגודל 10 על 15 אינץ'.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מורחים את העגבניות הכתושות על הבצק, משאירים גבול של 1 אינץ ' מסביב לקצה. למעלה עם פתיתי הפלפל האדום, גבינה, נקניק ופלפל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
פלפל ירוקפלפל ירוק
נקניקנקניק
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
בצקבצק
5
אופים את הפיצה עד הקרום הוא חום זהוב ואת הנקניק מבושל לחלוטין, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך לריבועים.
7
צילום: כריסטופר טסטאני