פיצה סיציליאנית עם נקניק ופלפלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיצה סיציליאנית עם נקניק ופלפלים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 940 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו נקניקיות, פתיתי פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו נקניק סיציליאני & פלפלים, נקניק סיציליאני ופלפלים ריגטוני, ו שנת חורף {: Sicilian נקניק ופלפלים Rigatoni} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
טפטפו את שמן הזית בתבנית אפייה בגודל 10 על 15 אינץ ' או על תבנית אפייה מעוטרת.
מניחים את כדורי הבצק זה לצד זה בתבנית האפייה וצובטים את הקצוות יחד כדי ליצור חתיכת בצק אחת גדולה. לחץ ומותח את הבצק כך שהוא ממלא את המנה. (אם משתמשים בתבנית אפייה, לחצו ומתחו את הבצק למלבן בגודל 10 על 15 אינץ'.)
מורחים את העגבניות הכתושות על הבצק, משאירים גבול של 1 אינץ ' מסביב לקצה. למעלה עם פתיתי הפלפל האדום, גבינה, נקניק ופלפל ירוק.
אופים את הפיצה עד הקרום הוא חום זהוב ואת הנקניק מבושל לחלוטין, 25 עד 30 דקות.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך לריבועים.