קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פיצה ספגטי

פיצה ספגטי
פיצה ספגטי מתכון יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 35 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 333 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם חלב, גבינת צ'דר, מלח שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה די טוב. נסו פאי פיצה ספגטי, פיצה ספגטי פאי, ו פאי פיצה ספגטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים והחלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הוסף ספגטי; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
3
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. למעלה עם בשר בקר, רוטב ספגטי, פפרוני, פטריות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מפזרים מלח שום.
מרכיבים שתצטרך
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
5
אופים, חשופים, ב 350 מעלות במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מפזרים גבינות.
7
אופים עוד 10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
תן לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.