פיצה ספגטי
פיצה ספגטי מתכון יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 35 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 333 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם חלב, גבינת צ'דר, מלח שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה די טוב. נסו פאי פיצה ספגטי, פיצה ספגטי פאי, ו פאי פיצה ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים והחלב.
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. למעלה עם בשר בקר, רוטב ספגטי, פפרוני, פטריות ובצל.
אופים, חשופים, ב 350 מעלות במשך 20 דקות.
אופים עוד 10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
תן לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.