תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פלפלים וגבינה Pizzan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גבינת פטה, גבינת שמנת, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פטריות פורטבלו, פלפלים טריים ופיצת גבינת עיזים, פיצה עם פלפלים אדומים וצהובים, ו פיצה נקניק ופלפלים.
הוראות
1
בצל קצוץ Saut, פלפלים חתוכים לקוביות, ושום טחון ב 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שום טחון
שמן זית
פלפלים
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר תערובת בצל מחום, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מערבבים יחד גבינת שמנת, הבא 5 מרכיבים, הנותרים 2 כפות שמן זית עד מעורבב.