קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

פיצה פרמזן פפרוני גבינתית

פיצה פרמזן פפרוני גבינתית
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצה פרמזן צ'יזי פפרוני. מנה אחת מכילה 685 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.6 דולר למנה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם מלח, גבינת פרמזן, פפרוני וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון ספונקולרי של 61% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פיצה צ'יזי פפרוני , גלילי פיצה צ'יזי פפרוני ומקלות פיצה צ'יזי פפרוני .

הוראות

1
מערבבים 4 כוסות קמח, 1 כוס פרמזן, שמרים ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
½ כוס רוטב עגבניות Hunt's® עם בזיליקום, שום ואורגנו½ כוס רוטב עגבניות Hunt's® עם בזיליקום, שום ואורגנו
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 כפית שמרים יבשים עולים במהירות1 כפית שמרים יבשים עולים במהירות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים מים ושמן; מערבבים עד שנוצרת בצק רך. ללוש על משטח מקומח קלות 5 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, להוסיף בהדרגה את יתרת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
חותכים את הבצק ל-4 חלקים. (כל חתיכה מספיקה לפיצה בגודל 12 אינץ'.) מרססים חתיכת בצק אחת בתרסיס בישול; מכסים בצורה רופפת בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
תן לעמוד 15 דקות. ראה טיפ כיצד לאחסן את יתרת הבצק לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מרדדים חתיכת בצק אחת (לאחר עמידה של 15 דקות) לעגול בגודל 12 אינץ' על משטח מקומח קלות; להניח על מחבת פיצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
3
אופים 6 דקות. מעל רוטב עגבניות, עגבניות סחוטות, מוצרלה, פפרוני ו-1 כף פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
אופים 15 דקות או עד שהמוצרלה נמסה ושולי הקרום מזהיבים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
חותכים פיצה ל-6 פרוסות.

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

ניתן לשלב פיצה עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ריחות פריכים, בשלים, פירות יער אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, הטעמים מראים תווים קלאסיים של סנג'ובזה של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבים לפסטה בשרית, עופות וגבינות קשות.