פיצה שום קלויה
המתכון קלוי שום פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו-17 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. גשו לסופר וקנו אורגנו, ראש שום, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פיצה כרובית קלויה w / תינוק ארוגולה & שום קלוי: פוסט אורח על ידי קים בי בתשוקה של מטורף, פיצה שום ופלפל קלוי, ו כרובית קלויה ופיצה שום (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף את הראש בנייר כסף.
אופים ב 375 במשך 45 דקות; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
ממיסים שמרים ב 1/3 כוס מים חמים בקערה קטנה, ולתת לעמוד 5 דקות. לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים קמחים ומלח במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד מעורבב.
מוסיפים שמן לתערובת שמרים, ערבוב עם מקצף. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת שמרים דרך מצנח מזון; תהליך עד הבצק יוצר כדור. תהליך 1 דקה נוספת. הפוך את הבצק על משטח מקומח; ללוש קלות 4 עד 5 פעמים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מגלגלים בצק למעגל של 10 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים בצק על מחבת פיצה או תבנית אפייה מפוזרת בקמח תירס.
מורחים שום קלוי באופן שווה על פיצה, משאיר גבול 1/2 אינץ'; העליון עם גבינות, אורגנו, ופלפל.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.