פיצול אפונה מרק חזיר השני
פיצול אפונה ומרק חזיר השני הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 210 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו אפונה, גזר, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון 91%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: מרק לאביב: מרק אפונה מפוצל פשוט וקל, מרק אפונה מפוצל, ו מרק חזיר ואפונה מפוצלת.
הוראות
מניחים את עצם החזיר בסיר גדול על אש גבוהה.
מוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומניחים להתבשל למשך הלילה. מניחים להתקרר ולנקות את הציר, משליכים את העצם, עודפי השומן וכל סחוס. מחזירים לסיר כל בשר חזיר טוב ומחזירים לרתיחה.
מוסיפים את הבצל, השום ופלפל שחור טחון ומאפשרים לבשל במשך שעה 1. ואז שופכים פנימה את האפונה המפוצלת ואת הגזר ומניחים להתבשל לפחות 1 שעה נוספת כדי לאפשר לאפונה להתפרק. מערבבים היטב ומתבלים לפי הטעם.