פיצטות עם ירקות
פיצטות עם ירקות דורש סביב 23 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, ירקות סלט גורמה, בצק פיצה קרום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. נסו פיצטות תאנה וזיתים, פיצטות לב, ו פיצטות קלות (מתכונים דומים).
הוראות
לפתוח בצק פיצה; לא לפתוח בצק.
חותכים את גליל הבצק ל 4 פרוסות אפילו.
מניחים את הבצק, חותכים את הצד, על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. לחץ על הבצק עם קצות האצבעות לתוך עיגולים 5 אינץ'.
קרום העליון באופן שווה עם פרוסות עגבניות ובצל. למעלה כל קרום עם 3 חניתות אספרגוס ו 2 כפות גבינה.
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד הקרום הוא השחמה קלות גבינה מותכת.
מערבבים סלט ירקות וויניגרט בקערה בינונית, וזורקים בעדינות למעיל. כדי לשרת, מניחים 1 כוס ירקות על כל אחד 4 צלחות הגשה.
מניחים כל פיצט ליד המיטה של ירקות.