פירה אדום, לבן וכחול
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו פירה אדום, לבן וכחול. מתכון זה מכין 4 מנות עם 468 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. 50 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, תפוחי אדמה חדשים, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פירה אדום וכחול, תפוחי אדמה צלויים אדומים, לבנים וכחולים, ו פירה גבינה כחולה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוסיפים תפוחי אדמה ושום לסיר בינוני וממלאים במים קרים מספיק כדי לכסות את תפוחי האדמה בסנטימטר. מתבלים במלח ומביאים מים לרתיחה. מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות.
בינתיים מטגנים בייקון במחבת עד שהוא פריך. מניחים בצד על מגבת נייר לניקוז. קוצצים גס ושומרים.
מסננים תפוחי אדמה ושום ומחזירים אותם לסיר עם הגבינה, השמנת הכבדה, החמאה והבייקון הקצוץ. מועכים גס, מוסיפים עוד שמנת במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.