פירה בטטות בכוסות כתומות
פירה בטטות בכוסות כתומות נטול גלוטן, מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרם מרשמלו, חצאי פקאן, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו פירה בטטות רזה, פירה בטטות פשוטות, ו פשטידת קוטג'עם בטטות פירה (מתכונים דומים).
הוראות
נקב כל בטטה במזלג. עבודה ב 2 קבוצות, לבשל בטטות במיקרוגל 15 דקות. הפוך בטטות; לבשל עד מכרז, על 12 דקות יותר.
חותכים בטטות לשניים; לגרוף עיסת לקערה.
מוסיפים 3/4 קרם מרשמלו כוס, חמאה, וסירופ; מחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
להקציף בביצים. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
חותכים פרוסה דקה מלמעלה ולמטה של כל תפוז כדי להפוך משטחים שטוחים.
חותכים תפוזים לשניים. לגרוף את עיסת; מילואים לשימוש אחר.
מניחים כוסות כתומות על 2 דפי אפייה. מחלקים תערובת ים שווה בין כוסות. למעלה כל אחד עם מנה של קרם מרשמלו ו 2 חצאי פקאן.
אופים עד תחילת חום, כ -30 דקות.