פירה עם פונטינה ופטרוזיליה איטלקית
המתכון פירה עם פונטינן ופטרוזיליה איטלקית מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו חמאה, חצי וחצי, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פירה קרמי עם פטרוזיליה, מחית תפוחי אדמה צ'ייב ופטרוזיליה, ו גבינת שמנת ופירה פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. באמצעות סכין קטנה, פירס תפוחי אדמה בכמה מקומות.
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה קטנה.
אופים עד מכרז כאשר פירסינג עם שיפוד, על 1 שעה. מגניב במקצת.
להביא חצי וחצי כדי להתבשל בסיר קטן כבד. לגרד תפוחי אדמה מן העור לתוך קערה גדולה. באמצעות ריסר, טחנת מזון או מחית תפוחי אדמה, מחית תפוחי אדמה.
מוסיפים חמאה; מערבבים במרץ עד שהחמאה נמסה ותפוחי אדמה חלקים. מערבבים 2/3 של גבינה ו 3 כפות פטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר תפוחי אדמה לתבנית אפיית זכוכית 11x7x2 אינץ'.
מפזרים עם שאריות גבינה. (ניתן להכין 2 שעות קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.)
אופים תפוחי אדמה עד מחומם דרך גבינה נמס, על 15 דקות.