פיתה פיאסטה
אם יש לכם פיתות, רוטב חריף, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו צ'יפס פיתה אפוי - צ' יפס פיתה מתובל בריא, תערובת לטבול Fiesta, ו מק פיאסטה (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את פיתה בתנור טוסטר עד ריחני, 1 או 2 דקות; לחתוך לשניים ולפתוח כל חצי.
מחממים את השעועית בסיר קטן על חום בינוני עד חם, ומערבבים את האבוקדו. מחלקים את תערובת השעועית לשניים, וממלאים כל חצי פיתה עם חצי תערובת השעועית. למעלה כל פיתה עם 1 כף גבינת פטה, ולהוסיף קורטוב של רוטב חם כפית כוסברה טרי קצוץ לכל אחד.