פיתות סטייק אגף לשניים
מתכון זה מכין 2 מנות עם 429 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. צאו לחנות ואספו חומץ בלסמי, סטייק אגף בקר, פלפל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. הציון הזה די טוב. נסו פיתות סטייק פלנק, סטייק ים תיכוני ופיתות ביצים, ו פיתות סטייק יווניות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 2 כפות מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הבקר. חותם תיק ולהפוך מעיל. מכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות או למשך הלילה. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה.
מסננים וזורקים את המרינדה. גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ניתנים לניתוק; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
בינתיים צולים פיתות, לא מכוסות, על אש בינונית במשך 1-2 דקות מכל צד או עד שהן חמות. פורסים דק בקר על פני התבואה. בקערה גדולה זורקים את הבקר, החסה והמרינדה השמורה.
מגישים בפיתות; מפזרים שומשום.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
ניתן לשלב סטייק עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מרתפי הטומי של סילבר אוק נהר הרוסי פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
טומי מרתפים על ידי סילבר אלון רוסי נהר פינו נואר
עמק הנהר הרוסי שלנו משנת 2009 פינו נואר בעל צבע אודם עם הדגשות סגולות ואף מורכב של עלי כותרת של ורדים טריים, לילך, תפוחים מסוכרים, תבליני אפייה מתוקים ורמז למנטה. יש לו התקפה עשירה ורחבה על החיך ותווים של קרמל, חמאה ופירות אדומים בשלים. יין אקספרסיבי זה בעל גימור מאוזן של פירות, תבלינים, חומציות טבעית בהירה וטאנינים עדינים.