קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

פלאן דלעת דל שומן

פלאן דלעת דל שומן
פלאן דלעת דל שומן הוא מתכון אירופאי שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-7 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 134 קלוריות. מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כקינוח. 137 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-5 שעות ו-40 דקות. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מחית דלעת, פולי וניל, פלפל אנגלי טחון ומלח. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 51%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את דלעת פלאן - דל פחמימות וללא גלוטן, מוס עוגת גבינה דלעת {דל סוכר ודל שומן}, ועוגת מיני גבינה דלעת עם תחתית בראוניז ללא גלוטן {סופר פשוט, GF, דל שומן + דל קלוריות}.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
2
הכניסו שמונה (5 1/2 אונקיה) רמקינים לתבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
4 עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, מחולקות4 עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, מחולקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מערבבים יחד 1 1/4 כוסות סוכר ומים בסיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים עד לצבע ענבר כהה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
32 מרשמלו גדולים, חצויים32 מרשמלו גדולים, חצויים
אריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימושאריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימוש
ציוד שתשתמש בו
10 אונקיות ריבת פטל10 אונקיות ריבת פטל
4
מחלקים במהירות את הקרמל בין הרמקינים; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
טורפים ביצים, קינמון, מלח, ציפורן, ג'ינג'ר, פלפל אנגלי, מייס ו-1/3 כוס סוכר יחד בקערה גדולה. מערבבים פנימה מחית דלעת עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
1/2 כוס למברוסקו1/2 כוס למברוסקו
תפוחים קלופים פרוסים (בערך 12 בינוניים)תפוחים קלופים פרוסים (בערך 12 בינוניים)
ציפורןציפורן
2 צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף עם מצנפת סקוטי2 צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף עם מצנפת סקוטי
32 מרשמלו גדולים, חצויים32 מרשמלו גדולים, חצויים
תמצית וניל שקופה נוספתתמצית וניל שקופה נוספת
מייס קרקעמייס קרקע
בצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידותבצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
שמרים יבשים בעלייה מהירהשמרים יבשים בעלייה מהירה
זיגוג שזיפיםזיגוג שזיפים
6
מחממים חלב בסיר על אש בינונית-נמוכה עד שהוא מתחיל לבעבע בעדינות ולהעלות אדים.
מרכיבים שתצטרך
, כמו שמן קנולה, כמו שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
10 אונקיות ריבת פטל10 אונקיות ריבת פטל
7
מסירים מהאש.
8
מניחים זרעי פולי וניל ותרמיל בחלב. מניחים להשרות 10 דקות. מסננים באיטיות את תערובת החלב החמה לתוך תערובת הביצים וטורפים ליצירת רפרפת דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארבוריו או אורז לבן אחר קצר גרגיריםאורז ארבוריו או אורז לבן אחר קצר גרגירים
2 טיפות מסטיק סגולות קטנות2 טיפות מסטיק סגולות קטנות
תמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתיתמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתי
, כמו שמן קנולה, כמו שמן קנולה
תמצית וניל שקופה נוספתתמצית וניל שקופה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שמרים יבשים בעלייה מהירהשמרים יבשים בעלייה מהירה
9
מחלקים את הרפרפת באופן שווה בין הרמקינים, ומשאירים כ-1/4 אינץ' בחלק העליון של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות מסטיק סגולות קטנות2 טיפות מסטיק סגולות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
ממלאים את תבנית האפייה במים חמים עד שתגיע עד מחצית דפנות הרמקינים. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום כבד.
מרכיבים שתצטרך
אריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימושאריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימוש
ציוד שתשתמש בו
4 בצל ירוק פרוס דק בזווית4 בצל ירוק פרוס דק בזווית
4 עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, מחולקות4 עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, מחולקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
אופים בתנור שחומם מראש עד שהפלאן מתייצב בדיוק, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
12
הסר את הרמקינים מהמים החמים כדי להתקרר לחלוטין. מכסים ומעבירים למקרר לקירור, לפחות ארבע שעות.
מרכיבים שתצטרך
אריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימושאריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימוש
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
העבירו סכין סביב הקצה הפנימי של כל רמקין והניחו מעל צלחת הפוכה. הופכים ומשחררים את הפלאן.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין
14
מקשטים ומגישים.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, אלברינו

קרם שרי, פורט וטמפרניו הם אפשרויות נהדרות עבור קרם קרמל. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Ruinart, Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-89 דולר.
NV Ruinart, יין
NV Ruinart, יין