פלאפל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 123 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, כוסברה, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות ו-50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 81%. נסו פלאפל, איך לעשות פלאפל / פלאפל עם חומוס, פלאפל מלך פלאפל ושווארמה מ ' ניו יורק א לה קארט, ו פלאפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את החומוס היבש בקערה גדולה ולהוסיף מים קרים לכסות על ידי 2 אינץ'. להשרות את השעועית במקרר לפחות 18 שעות או עד 24; החומוס יהיה להתנפח לשלש את גודלם המקורי.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
שעועית
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
לנקז ולשטוף ביסודיות.
3
שים את גרגרי החומוס הספוגים במעבד מזון ודופק לטחון גס, לא עד חלקה אבל ללא גרגרי חומוס כולו הנותרים או.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מוסיפים את אבקת האפייה, בצל, שום, תבלינים ועשבי תיבול; תהליך עד התערובת היא מחית; מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת אפייה
שום
תבלינים
עשבי תיבול
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
העברה לקערה ולשמור בקירור תוך חימום השמן, זה צריך לקחת בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים 3 אינץ ' של השמן בטיגון עמוק או סיר כבד עמוק וחום ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוק
סיר
7
לגלגל את תערובת פלאפל לתוך כדורי גודל פינג פונג. (לחלופין, השתמש בסקופ גלידה.) בזהירות להחליק כמה בכל פעם לתוך השמן החם, לוודא שהם לא נדבקים לתחתית. מטגנים עד fritters חומוס הם חום כהה פריך מכל הצדדים, מפנה לפי הצורך, על 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
חומוס
גלול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידה
8
הסר את הפלאפלים עם כפית מחוררת ולנקז על מגש מרופד מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
9
פתח את חצאי פיתה כדי להפוך את הכיסים (לא לפצל את כל הדרך) ולשים 4 פלאפל מטוגן לכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
פיתה
10
טפטוף עם רוטב טחינה ושכבה עם חסה, עגבניות ומלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
עגבנייה
חסה
טחינה
רוטב
11
מגישים באופן מיידי.
12
שלב את כל החומרים בבלנדר, תהליך על מהירות גבוהה כדי להפוך את רוטב חלק וקרם. התאם תיבול, לטעום, ולהגיש עם פלאפל או כמו רוטב סלט.