קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

פלחי תפוחי אדמה חריפים קייג'ון

פלחי תפוחי אדמה חריפים קייג'ון
אם יש לכם אורגנו, חלבונים ביצה, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. . עם כפית נסו פלחי תפוחי אדמה Cajun, פלחי תפו " א פריכים, ו לפת Cajun אפויה ופלחי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). הכן תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לטאטא יחד את שמן הזית, כמון, כוסברה, פפריקה, כורכום, אורגנו, פלפל, אבקת צ ' ילי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
כוסברה.כוסברה.
שמן זיתשמן זית
כורכוםכורכום
אורגנואורגנו
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
כמוןכמון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מניחים את החלבונים בקערה גדולה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לזרוק את טריזי תפוחי האדמה הראשון עם חלבוני הביצה ולאחר מכן עם תערובת שמן זית. מסדרים את הפרוסות המנוסות בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש, הופך מדי פעם, עד פריך, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

קייג ' ון בתפריט? נסה זיווג עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות אלברינו נבואן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Neboa Albarino
Neboa Albarino
הרמה הקרירה והגבוהה יותר של קונדדו דו תה יוצרת ביטוי טרי ומדויק של אלבריניו באופן כללי והאתר המסוים הזה מעניק רצף מינרלי עז דרך היין. אף פרחוני, פורח עם ניחוחות אפרסק ומשמש אשר ממשיכים דרך החיך עם מבנה מתוח, פירות טריים מורכבים, משקל בינוני-חיך מאופק, הכל על עמוד שדרה חזק של חומציות מינרלית.