אם יש לכם אורגנו, חלבונים ביצה, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. . עם כפית נסו פלחי תפוחי אדמה Cajun, פלחי תפו " א פריכים, ו לפת Cajun אפויה ופלחי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). הכן תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
לטאטא יחד את שמן הזית, כמון, כוסברה, פפריקה, כורכום, אורגנו, פלפל, אבקת צ ' ילי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
כוסברה.
שמן זית
כורכום
אורגנו
פפריקה
פלפל
כמון
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מניחים את החלבונים בקערה גדולה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
לזרוק את טריזי תפוחי האדמה הראשון עם חלבוני הביצה ולאחר מכן עם תערובת שמן זית. מסדרים את הפרוסות המנוסות בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
שמן זית
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש, הופך מדי פעם, עד פריך, כ 40 דקות.
קייג ' ון בתפריט? נסה זיווג עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות אלברינו נבואן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.