פלפל אדום קלוי ומרק סרטנים
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, מרק עוף קרטון, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
הגדר את התנור כדי לצלות, ולחמם מראש במשך 5 דקות.
מניחים את הפלפל האדום בצד העור על מחבת או תבנית אפייה. לצלות עד העורות השחירו, ואז למקם אותם בשקית נייר חומה, או בקערה מכוסה ולאפשר להם קיטור במשך כ 10 דקות כדי לשחרר את העורות.
לאחר העורות התרופפו, לקלף אותם ולהשליך. קוצצים בגסות את הפלפלים הקלופים, קלויים, ומניחים לסיר גדול יחד עם מרק העוף ותפוח אדמה קצוץ. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן מוסיפים את חצי וחצי, מלח, פלפל קאיין, אבקת שום, בזיליקום. חזור לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 45 דקות.
ברגע שתפוחי האדמה מתרככים, מחית את המרק בקבוצות בבלנדר עד חלקה.
יוצקים את מרק מחית לתוך סיר אחר ומערבבים את הסרטן.
חום מעל חום בינוני כדי להתחמם דרך, על 5 דקות.