פנה עם אספרגוס ועגבניות שרי (אביב)
פנה עם אספרגוס ועגבניות שרי (אביב) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. זה מושלם עבור אביב. גשו לסופר וקנו שמן זית, פרמזן, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו פנה עם אספרגוס ועגבניות שרי, אספרגוס האביב וסלט פנה אפונה, ו מיני פנה עם עגבניות שרי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים את הפסטה, בהזמנת כ-1/2 כוס מי הפסטה.
במחבת סאוט גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את האספרגוס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים במשך 3 דקות עד רך מעט.
מוסיפים את עגבניות שרי ואפונה. לבשל במשך 2 דקות.
יוצקים את ציר העוף לתוך המחבת ומביאים את התערובת לרתיחה. מבשלים עד העגבניות להתחיל להתפוצץ ואת המניה מצטמצמת בחצי, על 3 דקות.
מעבירים את תערובת האספרגוס לקערה גדולה.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ו-1/2 מהפרמזן. לזרוק היטב, הוספת מי פסטה שמורות, במידת הצורך, כדי לשחרר את הפסטה.
מקשטים עם שאר הפרמזן ובזיליקום קצוץ.