קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

פנה עם טונה ורומיין נבול

פנה עם טונה ורומיין נבול
פנה עם טונאן ו נבול רומיין הוא ללא חלב ופסקאטרי מנה עיקרית. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.56 דולר למנה. מנה אחת מכילה 641 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. אם יש לכם צלפים, שמן זית, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו עוף פריך עם רומיין נבול, סלט רומיין נבול עם אגסים קלויים, טלג'יו ואגוזי לוז, ו פנה עם ארוגולה נבולה, רדיצ'יו ומוצרלה מעושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס עם מתלה על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מסננים את הטונה, שומרים את השמן, בערך 1/3 כוס. אם אין לכם 1/3 כוס שמן מהטונה, הוסיפו מספיק שמן זית כתית מעולה כדי להניב 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
השתמש בידיים שלך כדי לקרוע את פרוסות הלחם לחתיכות גדולות ולשים בקערה של מעבד מזון. דופק עד שנותרו רק פירורים עדינים, בערך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים את פירורי הלחם על תבנית עם נייר אפייה וזורקים עם שמן הטונה השמור. מתבלים בנדיבות במלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים עד להזהבה בהירה ופריכה, 10 עד 12 דקות, זורקים בעדינות את הפירורים מדי פעם. מצננים מעט על מתלה קירור ואז השתמשו בידיים כדי לפרק נתחים גדולים.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה (זה צריך לטעום כמו מי ים).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
בזמן שהמים רותחים מכינים את רוטב הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וישרה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את השום וקמצוץ גדול של פתיתי פלפל אדום כתוש. מבשלים עד שהשום מתרכך ומתחיל להשחים קלות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
10
מוסיפים את עגבניות הענבים, הצלפים והיין הלבן. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות להתרכך והיין מצטמצם בחצי, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילהלחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את הרומיין והטונה הסחוטה. מתבלים בנדיבות במלח ומבשלים עד שהרומיין נבול לחלוטין והטונה מחוממת, 3 עד 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. כבה את האש.
מרכיבים שתצטרך
רומייןרומיין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
12
מבשלים את הפסטה במים הרותחים המלוחים עד לדרגת אל-דנטה. שמרו 1/2 כוס ממי הבישול של הפסטה, ואז מרוקנים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
13
זורקים את הפסטה עם רוטב הטונה בקערת ערבוב גדולה. השתמשו במעט או בכמות מי הפסטה השמורים כדי לשחרר את הרוטב לטעמכם. מתבלים במלח נוסף ופתיתי פלפל אדום כתוש במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
14
להגשה מחלקים את הפסטה בין 4 ל -6 צלחות, מעליהם את פירורי הלחם הקלויים ומזלפים שמן זית נוסף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה