פנה עם יאו צ'וי.
אף פעם לא יכולים להיות לך יותר מדי מתכונים, אז תנסו את פן עם יאו צ'וי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם יאו צ'וי, פלפל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שנחאי בוק צ'וי / בייבי בוק צ' וי (2 ב 1 ארוחות), פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה Saporite "Il Frantoio"), ו פנה All 'Arbabiata (פנה פיקנטי) עם סנג' ובזה תחנת לואיס החדשה.
הוראות
להשליך קצוות קשים מיאו צ 'וי, ואז קוצצים גבעולים לחתיכות בגודל 1 אינץ' וקוצצים עלים בגסות. קוק נובעת בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד רק במכרז, על 4 דקות. מערבבים עלים ומבשלים 1 דקה.
להעביר יאו צ ' וי עם כפית מחוררת למסננת (לשמור על מים רותחים עבור פסטה), ולאחר מכן לשטוף תחת מים קרים כדי להפסיק לבשל ולנקז שוב. אין לסחוט עודפי מים.
מבשלים בייקון בשמן במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב, עד חום זהוב פריך, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 15 דקות.
מוסיפים שום לבצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
בעוד בצל ושום מתבשלים, להביא סיר של מים רותחים לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה. שמור 1 כוס מים בישול פסטה, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת.
הוסף מי בישול שמורים לבצל ומבשל, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 30 שניות.
תוסיפו את יאו צ ' וי וזרקו לשלב.
מוסיפים פסטה, גבינה, מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, משליך, עד משולב היטב, 1 עד 2 דקות.