קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

פנה עם עגבניות שרי קלויים איטי וגבינת עיזים

פנה עם עגבניות שרי קלויים איטי וגבינת עיזים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פנה עם עגבניות שרי קלויות איטיות וגבינת עיזים. מנה אחת מכילה 441 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, גבינת עיזים, פנה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו כריך גבינת עיזים אבוקדו מחית עם עגבניות שרי צלויות, קרוסטיני עם גבינת עיזים, עגבניות קלויות איטיות וסירופ בלסמי, ו ארוחות ערב פשוטות: שרימפס מעושן וגריסים עם עגבניות שרי קלויים וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מרפדים 2 ניירות אפייה גדולים בנייר אפייה. חצוי כל עגבנייה והניח את הצד החתוך כלפי מעלה בשכבה שטוחה 1 על ניירות האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מזלפים את העגבניות עם 1 כף משמן הזית ומפזרים על המלח. צולים עד העגבניות מיובשים סביב הקצוות אבל עדיין לח, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מפוררים את גבינת העיזים לגושים גדולים ומכניסים למקרר עד שמוכן להגשת הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים בהתאם להוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מוציאים 1 כוס מנוזל הבישול ושומרים.
7
מסננים היטב את הפסטה ומחזירים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים את העגבניות, גבינת העיזים, הבזיליקום, נוזל הבישול השמור ושאר 2 כפות שמן זית. זורקים היטב ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
9
מגישים חם.