סטייק גבינת פילדלפיה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 811 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך חלב, קמח, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פנים פתוחות צ'ילה-גבינה טורטיות, כריך עם פרצוף פתוח עם גבינת תות, ו טוסט גבינה צמחונית עם פרצוף פתוח עם ויניגרט חרדל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. חותכים את באגט לתוך 1/4 סיבובים עבים אינץ', טפטוף עם שמן, העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בגט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים על תבנית אפייה, ואופים עד פריך וזהוב קל, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
העברה למתלה וקריר בשכבה אחת.
4
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים בצל ופלפלים ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהבצל חום זהוב ופלפלים רכים.סטייק העונה עם מלח ופלפל. במחבת גדולה אחרת, חום שנותר 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מניחים פרוסת בשר על כל פרוסת טוסט בגט ומעל עם 1 כפית בצל קרמל ופלפלים טפטוף של רוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמל
רוטב גבינה
בגט
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוצים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
לשרת. תהנו!רוטב גבינה:.ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים את הקמח עם כף עץ ומבשלים ערבוב כל הזמן בדמות 8, עד צהוב חיוור, על 1 דקה. לאט לאט לטאטא את החלב ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את החרדל, חזרת, מלח, פפריקה, קאיין, פלפל לבן ואגוז מוסקט. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 6 עד 8 דקות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.