פניני ארוחת בוקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פניני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 858 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 550 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. גשו לסופר וקנו מים, ברי, גלילי ג'בטה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב התאנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם תאנים כקינוח. נסו פניני ארוחת בוקר, פניני ארוחת בוקר, ו פניני ארוחת בוקר ביצה מקושקשת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F. ספריי 2 גיליונות אפייה עם שמן צמחי ספריי בישול. מסדרים את הפנצ ' טה בשכבה אחת על כל תבנית אפייה.
אופים עד הזהב ופריך, על 10 עד 12 דקות.
עבור ריבה: בסיר קטן, לשלב את הסוכר, מים, תאנים, ברנדי (או מיץ תפוחים) על אש בינונית. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס.
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לסירופ להתקרר מעט, כ -10 דקות.
יוצקים לתוך מעבד מזון ומוסיפים את אגוזי לוז. להתמזג עד חלקה ועבה.
מורחים את החצי התחתון של כל גליל עם ריבה.
מניחים 4 פרוסות של פנקטה מבושל על גבי ולהוסיף 2 פרוסות גבינה.
מניחים את החלק העליון של הגליל על גבי הגבינה. גריל במכונת פנינים עד שהלחם קלוי והגבינה נמסה, 4 עד 5 דקות. מגניב מעט לשרת.
- כדי טוסט אגוזי לוז, לארגן שכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F במשך 8 עד 10 דקות עד קלוי קלוי. מגניב לחלוטין לפני השימוש.
- לחיתוך קל יותר, להקפיא את הגבינה במשך 15 דקות