קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קפה אלסקה אפוי עם רוטב מוקה

קפה אלסקה אפוי עם רוטב מוקה
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומשקאות ידידותיים fodmap? קפה אלסקה אפוי עם רוטב מוקה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 614 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ליקר קפה, גלידת קפה, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סופלה קפה עם רוטב מוקה, עוגת גבינה עם שוקולד וקפה ברוטב מוקה, ו גלידת Mochan עם קפה-רוטב קרמל.

הוראות

1
קו 9x5x2 1/2 אינץ ' מחבת כיכר מתכת עם ניילון נצמד, עוזב את הבליטה. גלידת כפית למחבת מוכנה, מתפשטת באופן שווה וחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
2
חותכים עוגה אופקית לשניים. סדר 1 חתיכת עוגה, לחתוך בצד למטה, על גבי גלידה ו נגד 1 פינה של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
חותכים חתיכת העוגה שנותרה לרצועות ולסדר במחבת כדי לכסות את הגלידה לחלוטין. כיסוי עם פלסטיק תלוי להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לחשוף עוגה. הפוך על גבי מתכת או מגש ovenproof אחר. להקפיא בעת הכנת מקצפת. מקציפים חלבונים בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים קרם טרטר. הכה עד פסגות רכות טופס. לנצח בליקר. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד פסגות מבריק נוקשה טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
מורחים מרנג על העוגה, מכסים את העוגה לחלוטין ואיטום מרנג לצלחת. תקפא בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
מערבבים קפה ושוקולד חצי מתוק בסיר קטן וכבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד התערובת חלקה. הגבר את החום למדיום. מבשלים עד רוטב מתעבה, על 2 דקות. מגניב במקצת. מערבבים בליקר קפה. (ניתן להכין 3 ימים קדימה. שמור על העוגה קפואה. מכסים את הרוטב ומקררים; לחמם מחדש את הרוטב על אש בינונית-נמוכה לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
ליקר קפהליקר קפה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 260° במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
אופים קינוח עד מקצפת הוא השחמה קלות ופשוט להגדיר, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חותכים אלסקה אפויה לפרוסות; לסדר על צלחות. כפית רוטב חם סביב קינוח ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)