פנקייק אוכמניות טרי
פנקייק אוכמניות טרי נטול גלוטן, וטבעוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך נקטר אגבה, דייסה שיבולת שועל, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו עוגת גבינה עם אוכמניות., מאפה אוכמניות טרי עם רוטב אוכמניות, ו פנקייק אוכמניות עם סירופ אוכמניות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 160c / 140c מאוורר / גז סימן 3 ו קו מחבת בראוני או מגש אפייה עם נייר greaseproof. אני אוהב להשתמש בקלף מגובה בנייר כסף כפי שהוא תבניות למחבת יפה והוא פחות חסר מנוחה.
במחבת קטנה להמיס יחד את התפשטות חלב חינם צוף אגבה, ואז מערבבים את הבננה פירה ומניחים בצד להתקרר.
למדוד את שיבולת השועל לתוך קערה גדולה, לערבב את אוכמניות זרעים.
יוצקים את התערובת רטובה מקורר ומערבבים עד בשילוב טוב. אם התערובת נראית קצת רטובה, אתה יכול להוסיף עוד שיבולת שועל.
יוצקים את התערובת לתוך מחבת מוכן שלך ולחץ למטה עם החלק האחורי של כף עד אפילו.
אופים במשך 25 דקות עד הזהב, אבל קפיץ מעט למגע. השאר להתקרר במחבת.
חותכים ל-16 ריבועים ומכניסים פנימה.