אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לאוסף שלך, פנקייק אפרסק אפוי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 67 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 181 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמנת, ביצים, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כארוחת בוקר, והוא נעשה תוך 35 דקות בערך. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 22% . הציון הזה לא כל כך מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פנקייק אפרסק מחיטה מלאה , ציפוי פנקייק אפרסק שמנמן , ופנקייק הולנדי לתינוקות אפרסק-יוגורט .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים אפרסקים, סוכר ומיץ לימון; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה טורפים ביצים עד לקבלת תערובת תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מיץ לימון גויה
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קרקרים חטיפי שומשום כתושים
2
מוסיפים את הקמח, החלב והמלח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אגס בוסק, קלוף ופרוס דק
1-1/2 כוסות אפרסקים פרוסים קפואים, מופשרים או חבילה אחת פטל ממותק קפוא, מופשר, לא מסונן
מלוח, אופציונלי
3
מניחים חמאה ב-10 אינץ'. מחבת עמידה בתנור בתנור 400 מעלות למשך 3-5 דקות או עד להמסה. יוצקים מיד את הבלילה למחבת חמה.