פנקייק תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר ושמנת שמיר
פנקייק תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר ושמנת שמיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 350 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, אבקת אפייה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אבקת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. נסו סלמון מעושן ושמנת שמיר רזה עם קוויאר על בתנור קלוי, לביבות תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר, ו טרגון קרם Fraîche, ו סלמון מעושן קרוסטיני עם קרם שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את frache crme עם שמיר ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים עירית. מקררים עד שמוכנים להגיש.
במעבד מזון או על פומפיה תיבת, לגרוס בגסות גס את תפוחי האדמה ואת הבצל.
מעבירים למגבת מטבח גדולה ונקייה וסוחטים יבש.
בקערה בינונית, מערבבים את תפוחי האדמה הגרוס והבצל עם הביצה, קמח, אבקת אפייה, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
במחבת nonstick גדולה או על מחבת, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ. זרוק 2 כפות של תערובת תפוחי אדמה למחבת ולשטח עם החלק האחורי של כף לעשות סיבוב 3 אינץ'. הפוך על 5 פנקייק יותר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב בתחתית, על 4 דקות. הפוך את הפנקייקים ומבשלים עד הזהב, על 2 דקות יותר.
להעביר מגבות נייר לניקוז. חזור עם תערובת תפוחי אדמה הנותרים; אתה צריך 12 פנקייק.
סדר את פנקייק תפוחי האדמה על מגש.
מגישים חם, עם קרם שמיר, סלמון מעושן וקוויאר.